Здравейте афла маниаци. Въпроса ми е климатроника на 156-ците автоматично със запалването на колата ли се включва? Питам понеже имам 3-ма приятели с 156-ци и на единия е така: пали колата - пали се и климата. Или ако има другаде разисквана тази тема да ми кажете понеже с търсачката не намерих точно такъв въпрос. Благодаря предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
Климатроник на 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от che Покажи съобщение... с търсачката не намерих точно такъв въпрос. Благодаря предварително
Comment
-
климатик или климатроник последно? ако е на климатика (156 преди '02 май) мисля че беше така.
1.Завърташ контактния ключ на стоп/крайно ляво/
-първата връка максимално наляво /студено/
-врората врътка също /да сочи 0/
-третата също /предни духалки/
2. Завърташ ключа на контакт и оставяш така
3. Завърташ втората врътка последователно: AUTO-0-AUTO-0Alfa Romeo 156 1.9 JTD '99
Comment
-
Ами колега да ти кажа това с климатроника си е така и при мен.
Пробвах разни комбинации ама не се получава.
Винаги се включва и при доста колеги е така,някои казват че са го изключили този автоматичен режим
ама не знам, при мен не стана.
Comment
-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=24014 хората го написали, ма кой да четеAlfa Romeo 156 1.9 JTD '99
Comment
-
Всички подобни теми са за 156ците с еднозоновия климатик (преди 2002ра) Да но аз го имам същия проблем с двузоновия. Слага го на 20 градуса и с включен компресор?
Най странното е че не го прави винаги. Ако огася и запаля веднага си остава старата настройка, но ако преседи няколко часа пак е на 20 градуса.
Предложения?sigpic 156SW 1.9JTD 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от teetrinker Покажи съобщениеклиматик или климатроник последно? ако е на климатика (156 преди '02 май) мисля че беше така.Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
-
Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщениеМи да аз отдавна се чудя защо всички му викат и пишат климатроник като е прост климатик на 98% от 156 във форума т.е. преди 2002г
Comment
-
-
колега teetrinker последователноста за изключване на автом. клима е такава , само дето първа врътка трябва да бъде максимално надясно(топло), бяха го объркали в темата, почти съм сигурен на 99%.
Така че колегата пуснал темата, ако не му се е получило да пробва с първа врътка max heatalfa romeo156 2.0TS 11'97
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеКакво общо има между парно и климатроник? Ако ви е удобно, наричайте го автоматичен климатик примерно.
Или пък най- добре автоматичен климат контрол.Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
-
Аааа... Това ли? Имаш си парно да топли, имаш си климатик да охлажда. Просто управлението им е поверено на компютър с прилежащите му там датчици и моторчета. Идеята е да поддържа зададената температура в салона. А как ще го кръстиш цялото това нещо няма толкова значение.
Comment
Comment